Aan het bouwen...

Tijmen Schulte
Tijmen Schulte
Tijmen Schulte
Tijmen Schulte
Tijmen Schulte
Tijmen Schulte
Tijmen Schulte
Tijmen Schulte

Tijmen Schulte

Creatief Talent sinds 1983

Beschikbaar voor jou

Bedenker van:

KoffieKever

Smaakbus

KoffieProfs

We ❤️ Vespa

DagHap

KoffieKoppen

Brainstorm Buddies

Spicy Campers

Over mij
Over mij

Hoi! Ik ben Tijmen Schulte! Creatieve mind en vaak een chaoot. Wat een eigenschap is die ik omarm en zorgvuldig koester, want zonder chaos zou mijn mind nooit op plekken en ideeën komen waar het nu wel komt. 

Sinds 1983 ben ik de trotse eigenaar van deze mind en geeft het een non stop stroom van ideeën.  

Egoïstisch als een mens kan zijn, heb ik tot nu toe die ideeën gebruikt voor mijn eigen bedrijf. Met succes, want ik heb mijn creatieve catering concepten gekregen op de grootste festivals en evenementen van Nederland. Onder andere Lowlands, Pinkpop en de Margriet WinterFair. 

En nu is het tijd om verder te gaan! Ik wil niet alleen maar mezelf en vrienden (ja, ik leen mijn brein weleens uit, eerlijk is eerlijk) helpen met mijn constante stroom aan ideeën. Het moment is gekomen om mijn mind te delen met de grote wereld. Net zo lang tot ik ergens loop/scroll/beleef en denk: ‘Yes, hier hoeft er niks meer verbeterd te worden’. 

Dan is mijn missie geslaagd: beleving overal. Maar zover is het nog lang niet, dus waar wacht je nog op? Let’s meet!

Meet The Team

Favoriete Koffie

 • Cortado
  100%
 • Americano
  75%
 • Espresso
  68%
 • Cafe Latte
  1%

Interesses

Reizen

Sinds 2021 reis ik samen met mijn gezin door Europa in onze camper. Ik ben dus een creative digital nomad.

Koffie

Een passie die uitgroeide tot bedrijf en nu weer volop passie is. 

Tech

Altijd op zoek naar toffe nieuwe en innovatieve ontwikkelingen.