Aan het bouwen...

Tijmen Schulte

Tijmen Schulte

Jouw Brainstormer

Jouw Creative Creator

Jouw Creative Coach

Creative Creator
Creative Creator

Iedereen kan creatief zijn, daarvan ben ik overtuigd. Maar niet iedereen kan er één kloppend geheel van maken, afgetopt met een ‘state of the art’ saus. Oftewel een beleving

Ik kan dat wel. 

Ik kan van jouw product of dienst meer maken, veel meer. Ik bedenk er een verhaal omheen, zorg dat jouw klant een beleving ervaart, zorg dat dit alles helemaal bij elkaar past. Want pas dan komt er echt succes. Hoe goed je product of dienst ook is, het draait om het geheel. Als het geheel rammelt, dan zwakt dit de basis af. En dit is precies waarom je zo vaak fantastische ideeën ziet stranden. Het idee is te gek, maar de beleving klopt niet. En dan krijg je lagere of zelfs steeds minder verkopen. 

Zie je dat gebeuren bij bijvoorbeeld de Efteling? Of Disney? Nee precies. Dat komt door beleving. Super sterke beleving. Een waanzinnige klantreis (bijvoorbeeld verjaardagskorting van de Efteling in je mailbox, je auto parkeren in de rij van Klein Duimpje) en kloppende concepten zelfs de wachtrijen. zijn meegenomen in de beleving waardoor wachten minder vervelend wordt, want wees eerlijk, niemand houdt van wachten in een rij. Maar als je vermaakt wordt en het draagt ook nog eens bij aan de beleving van (in dit geval) de attractie dan maakt die rij het eigenlijk ineens fijn, dan heb je tenminste de tijd om alles te zien én te beleven.

En dit is echt niet alleen maar mogelijk bij grote attractie parken. Dit kan je creëren bij elk idee. Sterker nog, ik ben er van overtuigd dat je dit moet creëren bij elk idee om echt succes te hebben.

Vind je dit lastig? Dan kan ik je helpen! Klik op de button hieronder en plan we een (online) koffiedate om te kijken of we een match hebben en wat ik voor je kan betekenen. 

 • Verwacht: Concepten. Ik denk in concepten, er is altijd meer dan het product of dienst.
 • Verwacht: Beleving. Zonder beleving is iets functioneel, met beleving wordt het pas echt een succes.
 • Verwacht: Oplossingen. Er bestaan geen problemen, voor alles bedenk ik een oplossing. Altijd.
Brainstormer
 Brainstormer

Je weet het niet meer. Je hebt een briljant idee, maar op veel punten loop je vast. Je komt er gewoon niet verder mee. Hoe maak je jouw briljante idee nog toffer?

Je zou willen dat je even met iemand hierover kon brainstormen, voordat je verder gaat met het concreet maken van je plan. Iemand die niet in jouw materie/beroepsgroep zit en in staat is om met een andere blik er naar te kijken. En het liefst met nieuwe prikkelende ideeën komt. Niet om jouw idee te verwerpen, maar juist om het nog sterker en dikker te maken. 

Ik kan jouw eenmalige of vaker, als je dit wilt,  brainstormer zijn. Ben je geïnteresseerd? Klik op de button en dan plan een vrijblijvende (online) kennismaking in. Of boek meteen een brainstorm sessie.

 • Verwacht: Out of the box denker.
 • Verwacht: Extra's Plant een idee in mijn hoofd en automatisch komen er de gekste extra ideeën bij.
 • Verwacht: Oplossingen Er bestaan geen problemen in mijn hoofd, alleen maar oplossingen. Die laatste, die zijn voor jou.
Creative Coach
Creative Coach

Je kent vast wel, de personal trainer uit de sportschool. Diegene die precies weet wat jouw doelen zijn en je helpt deze te bereiken. 

Ik ben die personal trainer, maar dan voor jouw creatieve brein. 

Vind je het moeilijk om elke keer weer nieuwe invalshoeken te bedenken, weer met net die extra’tjes te komen voor je business? Dan is jouw creatieve brein wellicht wat roestig. Want het goede nieuws is: die kunnen we op poetsen! 

Ik kan je helpen om creatiever te worden. Niet éénmalig, maar juist op de lange termijn. Ik leer je hoe mijn hoofd werkt, hoe ik mijn creativiteit laat stromen. Ik geef je al mijn tools en handvaten en begeleid je in dit proces. Ik ben je vraagbaak, je mag putten uit mijn brein en ik help je om zelf  weer vertrouwen te krijgen in jouw creative skills. Bonus: Hiermee gaat jouw hele business creatief naar een volgend level!

En omdat creativiteit voor iedereen anders is, is dit traject dan ook 3, 6 of 12 maanden. Afhankelijk van wat jij nodig hebt en de tijd die je hebt. En onthoudt dit: ‘Ik bekijk jouw bedrijf niet vanuit de helikopter view, maar vanuit een achtbaan’. Zie mij maar als jouw creatieve guru. #notabusinesscoach 

Ik leer je manieren aan om zelf sneller en makkelijker tot creatieve ideeën te komen. De Creatieve Coach is vooral geschikt voor zelfstandig ondernemers ook volledig online. 

Ben je enthousiast? Yes, ik ook! Want dit traject gaat je zoveel verder brengen! Plan hieronder direct jouw gratis online koffie date in en dan bespreken we alles en kijken we of we ook een match zijn! 

 • Verwacht: Overvloed. Jij krijgt toegang tot mijn niet te stoppen creatieve ideeën brein.
 • Verwacht: Creatieve groei. Ik leer je manieren aan om zelf sneller en makkelijker tot creatieve ideeën te komen
 • Verwacht: Persoonlijkheid. We nemen je hele bedrijf onder de loep, waar kan je nog meer succes behalen? Waar kan je nog meer een meerwaarde leveren? (Spoiler: OVERAL, echt. Ik ga je helpen.)

Wat ik voor jouw kan doen:

Creatieve Director


De Creatieve Mind voor alle extra’s rondom jouw idee.

Voor de klantreis, de ultieme beleving, of de stap van idee naar totaal concept.

Brainstormer


De Creatieve Mind voor jouw idee.

Nieuwe onverwachte toevoegingen en een frisse blik van buiten jouw wereld.
Wedden dat je hierna zegt: “Goh, zo had ik het nog niet bekeken?”

Creative Coach


De Creatieve Mind voor jouw business.

Niet de ene lancering, niet alleen dat product. Nee, alles. Van klant communicatie, tot website, tot product. En die creatieve mind, die ga ik jou ook aanleren. Zodat je het daarna zelf kan. Lekker!

Business Boost


BINNENKORT


Samen met Mérie, van MerieOnderneemt helpen wij jouw business next level te gaan. Creatief en alles wat daar uit voort vloeit.

Op de hoogte blijven?
klik hier

Let's talk money

Creative Director
O.A.
 • Prijs op project basis
 • Minimaal 1 uur
 • Meerprijs per 30 min
 • Online intake vooraf
 • Gouden bergen / quick fix
BRAINSTORMER!
90 uur
 • November 2022 vol
 • December 2022
 • Januari 2023
 • Digitaal of fysiek
 • Handtekeningen sessie
Creative Coach
997
 • 3, 6 of 12 maanden
 • Online of bij jou
 • Vanaf januari 2023
 • Persoonlijke begeleiding
 • vanaf € 997,-

Wat anderen over mij zeggen

Gewerkt voor/met/aan:

JA, BEL ME, OF KAN IK JOU BELLEN? ​

Het is totaal begrijpelijk dat je enthousiast bent geworden. En dat je niet kan wachten tot je mijn expertise in kan zetten voor jouw uitdagingen. Klik op een button en laat de magie beginnen! Stuur me een bericht op whatsapp, mail me zelf of plan meteen een afspraak in in mijn agenda. Wil je mij liever bellen en meteen ook weten wanneer ik jarig ben? Felicitaties zijn natuurlijk altijd welkom 🥳 Download dan mijn Virtuele business card (V-card) en heb meteen al mijn contact gegevens in jouw telefoon.