Aan het bouwen...

Tijmen Schulte

Tijmen Schulte

Jouw Brainstormer

Jouw Creative Director

Jouw Creative Coach

Creative Director
Creative Director

Iedereen kan creatief zijn, daarvan ben ik overtuigd. Maar niet iedereen kan er één kloppend geheel van maken, afgetopt met een ‘state of the art’ saus. Oftewel een beleving

Ik kan dat wel. 

Ik kan van jouw product of dienst meer maken, veel meer. Ik bedenk er een verhaal omheen, zorg dat jouw klant een beleving ervaart, zorg dat dit alles helemaal bij elkaar past. Want pas dan komt er echt succes. Hoe goed je product of dienst ook is, het draait om het geheel. Als het geheel rammelt, dan zwakt dit de basis af. En dit is precies waarom je zo vaak fantastische ideeën ziet stranden. Het idee is te gek, maar de beleving klopt niet. En dan krijg je lagere of zelfs steeds minder verkopen. 

Zie je dat gebeuren bij bijvoorbeeld de Efteling? Of Disney? Nee precies. Dat komt door beleving. Super sterke beleving. Een waanzinnige klantreis (bijvoorbeeld verjaardagskorting van de Efteling in je mailbox, je auto parkeren in de rij van Klein Duimpje) en kloppende concepten zelfs de wachtrijen. zijn meegenomen in de beleving waardoor wachten minder vervelend wordt, want wees eerlijk, niemand houdt van wachten in een rij. Maar als je vermaakt wordt en het draagt ook nog eens bij aan de beleving van (in dit geval) de attractie dan maakt die rij het eigenlijk ineens fijn, dan heb je tenminste de tijd om alles te zien én te beleven.

En dit is echt niet alleen maar mogelijk bij grote attractie parken. Dit kan je creëren bij elk idee. Sterker nog, ik ben er van overtuigd dat je dit moet creëren bij elk idee om echt succes te hebben.

Vind je dit lastig? Dan kan ik je helpen! Klik op de button hieronder en plan we een (online) koffiedate om te kijken of we een match hebben en wat ik voor je kan betekenen. 

  • Verwacht: Concepten. Ik denk in concepten, er is altijd meer dan het product of dienst.
  • Verwacht: Beleving. Zonder beleving is iets functioneel, met beleving wordt het pas echt een succes.
  • Verwacht: Oplossingen. Er bestaan geen problemen, voor alles bedenk ik een oplossing. Altijd.

Wat ik voor jouw kan doen:

Creatieve Director


De Creatieve Mind voor alle extra’s rondom jouw idee.

Voor de klantreis, de ultieme beleving, of de stap van idee naar totaal concept.

Brainstormer


De Creatieve Mind voor jouw idee.

Nieuwe onverwachte toevoegingen en een frisse blik van buiten jouw wereld.
Wedden dat je hierna zegt: “Goh, zo had ik het nog niet bekeken?”

Creative Coach


De Creatieve Mind voor jouw business.

Niet de ene lancering, niet alleen dat product. Nee, alles. Van klant communicatie, tot website, tot product. En die creatieve mind, die ga ik jou ook aanleren. Zodat je het daarna zelf kan. Lekker!

Business Boost


BINNENKORT


Samen met Mérie, van MerieOnderneemt helpen wij jouw business next level te gaan. Creatief en alles wat daar uit voort vloeit.

Op de hoogte blijven?
klik hier

Wat anderen over mij zeggen

Gewerkt voor/met/aan:

JA, BEL ME, OF KAN IK JOU BELLEN? ​

Het is totaal begrijpelijk dat je enthousiast bent geworden. En dat je niet kan wachten tot je mijn expertise in kan zetten voor jouw uitdagingen. Klik op een button en laat de magie beginnen! Stuur me een bericht op whatsapp, mail me zelf of plan meteen een afspraak in in mijn agenda. Wil je mij liever bellen en meteen ook weten wanneer ik jarig ben? Felicitaties zijn natuurlijk altijd welkom 🥳 Download dan mijn Virtuele business card (V-card) en heb meteen al mijn contact gegevens in jouw telefoon.