Aan het bouwen...

Tijmen Schulte

Tijmen Schulte

Jouw Brainstormer

Jouw Creative Creator

Jouw Creative Coach

Creative Coach
Creative Coach

Je kent vast wel, de personal trainer uit de sportschool. Diegene die precies weet wat jouw doelen zijn en je helpt deze te bereiken. 

Ik ben die personal trainer, maar dan voor jouw creatieve brein. 

Vind je het moeilijk om elke keer weer nieuwe invalshoeken te bedenken, weer met net die extra’tjes te komen voor je business? Dan is jouw creatieve brein wellicht wat roestig. Want het goede nieuws is: die kunnen we op poetsen! 

Ik kan je helpen om creatiever te worden. Niet éénmalig, maar juist op de lange termijn. Ik leer je hoe mijn hoofd werkt, hoe ik mijn creativiteit laat stromen. Ik geef je al mijn tools en handvaten en begeleid je in dit proces. Ik ben je vraagbaak, je mag putten uit mijn brein en ik help je om zelf  weer vertrouwen te krijgen in jouw creative skills. Bonus: Hiermee gaat jouw hele business creatief naar een volgend level!

En omdat creativiteit voor iedereen anders is, is dit traject dan ook 3, 6 of 12 maanden. Afhankelijk van wat jij nodig hebt en de tijd die je hebt. En onthoudt dit: ‘Ik bekijk jouw bedrijf niet vanuit de helikopter view, maar vanuit een achtbaan’. Zie mij maar als jouw creatieve guru. #notabusinesscoach 

Ik leer je manieren aan om zelf sneller en makkelijker tot creatieve ideeën te komen. De Creatieve Coach is vooral geschikt voor zelfstandig ondernemers ook volledig online. 

Ben je enthousiast? Yes, ik ook! Want dit traject gaat je zoveel verder brengen! Plan hieronder direct jouw gratis online koffie date in en dan bespreken we alles en kijken we of we ook een match zijn! 

  • Verwacht: Overvloed. Jij krijgt toegang tot mijn niet te stoppen creatieve ideeën brein.
  • Verwacht: Creatieve groei. Ik leer je manieren aan om zelf sneller en makkelijker tot creatieve ideeën te komen
  • Verwacht: Persoonlijkheid. We nemen je hele bedrijf onder de loep, waar kan je nog meer succes behalen? Waar kan je nog meer een meerwaarde leveren? (Spoiler: OVERAL, echt. Ik ga je helpen.)

Wat anderen over mij zeggen

Gewerkt voor/met/aan:

JA, BEL ME, OF KAN IK JOU BELLEN? ​

Het is totaal begrijpelijk dat je enthousiast bent geworden. En dat je niet kan wachten tot je mijn expertise in kan zetten voor jouw uitdagingen. Klik op een button en laat de magie beginnen! Stuur me een bericht op whatsapp, mail me zelf of plan meteen een afspraak in in mijn agenda. Wil je mij liever bellen en meteen ook weten wanneer ik jarig ben? Felicitaties zijn natuurlijk altijd welkom 🥳 Download dan mijn Virtuele business card (V-card) en heb meteen al mijn contact gegevens in jouw telefoon.