Aan het bouwen...

Tijmen Schulte

Tijmen Schulte

Jouw Brainstormer

Jouw Creative Creator

Jouw Creative Coach

Brainstormer
 Brainstormer

Je weet het niet meer. Je hebt een briljant idee, maar op veel punten loop je vast. Je komt er gewoon niet verder mee. Hoe maak je jouw briljante idee nog toffer?

Je zou willen dat je even met iemand hierover kon brainstormen, voordat je verder gaat met het concreet maken van je plan. Iemand die niet in jouw materie/beroepsgroep zit en in staat is om met een andere blik er naar te kijken. En het liefst met nieuwe prikkelende ideeën komt. Niet om jouw idee te verwerpen, maar juist om het nog sterker en dikker te maken. 

Ik kan jouw eenmalige of vaker, als je dit wilt,  brainstormer zijn. Ben je geïnteresseerd? Klik op de button en dan plan een vrijblijvende (online) kennismaking in. Of boek meteen een brainstorm sessie.

  • Verwacht: Out of the box denker.
  • Verwacht: Extra's Plant een idee in mijn hoofd en automatisch komen er de gekste extra ideeën bij.
  • Verwacht: Oplossingen Er bestaan geen problemen in mijn hoofd, alleen maar oplossingen. Die laatste, die zijn voor jou.

Wat anderen over mij zeggen

Gewerkt voor/met/aan:

JA, BEL ME, OF KAN IK JOU BELLEN? ​

Het is totaal begrijpelijk dat je enthousiast bent geworden. En dat je niet kan wachten tot je mijn expertise in kan zetten voor jouw uitdagingen. Klik op een button en laat de magie beginnen! Stuur me een bericht op whatsapp, mail me zelf of plan meteen een afspraak in in mijn agenda. Wil je mij liever bellen en meteen ook weten wanneer ik jarig ben? Felicitaties zijn natuurlijk altijd welkom 🥳 Download dan mijn Virtuele business card (V-card) en heb meteen al mijn contact gegevens in jouw telefoon.